kuumalainel kulgeja intsikurmu festivalil

olen olukorras, kus pean otsa üles võtma nagu agu sihvka omal ajal: et kõik ausalt ära rääkida, pean ma alustama sellest… et mulle ei meeldi rahvarohked kohad. üldse. see tuleb paljudele kindlasti üllatusena, sest ma tundun ju ometi sotsiaalselt aktiivne inimene… ent lühianalüüs annab vastuse, et tegelikult ei ole ma seda sugugi, tegelikult ei tüki ma väga pidudele, festivalidele vms. ja ütleme nii, et intsikurmul oli rahvast küll. ja veel.

tänavu suvel olen ma aga revolutsionäär. ühtlasi olen ma oma harjumuste ori, sest nad käituvad kui turvavõrk. see tähendab, et kui ma kord millegagi hakkama saan (nt üksinda kinoskäik, sõpradega muusikaviktoriinil vms), siis ma võin seda ehk edaspidigi katsetada. jah, ma olen iseenda suurim takistus. küll aga sain ma ühel kenal päeval mõned kuud tagasi sõber hansult kirja facebooki, kus ta uuris, kas ma tahaksin minna intsikurmu festivalile. sõber peeter olevat arvanud, et mulle peaks see huvi pakkuma (ta teab mu muusikamaitset nii hästi!!!). tehtud-mõeldud. soetasime pileti ja minek oli kindel. siis tekkis majutuse kohta küsimus, millele otsisin tulutult vastust… siis tuli mõte uurida kunagise raadiopraktika ööbimiskoha kohta. nii saime tänu toomase vastutulelikkusele meenutada oma praktikaaega, ööbida suurepärastes tingimustes ja nautida festivali sajaprotsendiliselt.

tegin mõne pildi, et teiega kogemust jagada.

DSCF6009

vähemalt õiges kohas.

fullsizeoutput_4024

see oli see hetk, kui me kujutasime ette, et me saame ka võrkkiike ükskord hõivata. etteruttavalt öeldult: ei saanud.

fullsizeoutput_402d

esimene festival, kus mul oli rohkem süüa kui teistel. #swag

fullsizeoutput_4031

DSCF6025

panditops=suurepärane mõte.

DSCF6021

fullsizeoutput_4028

tema on peeter. ta on minu sõber.

fullsizeoutput_4033

mis vahva pudel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fullsizeoutput_4034

need on minu sõbrad, kes mind kodust välja tirivad. kniks-kraaps!

fullsizeoutput_403b

vasakul on kairi, kes tõenäoliselt imetleb nende päikeseprillide taga oma kihlatu tantsupoose. võibolla.

fullsizeoutput_403e

see oli vist peninuki siider, mis küll kahjuks oma jaheduse minetas üsna kiirelt. aga janu leevendas natukene küll.

fullsizeoutput_403f

see oli tol korral, kui signe nägi, mis tahtis, aga keeldus tellimast, sest see oli tema jaoks ebamugavalt kõrgel ja kaugel.

fullsizeoutput_4040

see oli tookord, kui signe nägi maapealset jäätiseletti ja läks sinna. see. oli. imeline! (vahvel. oli. imeline.)

fullsizeoutput_4041

fullsizeoutput_4042

jerilane ja kairi jook. santa rabarbara?

fullsizeoutput_4043

rainer ild ja co oli tolleks hetkeks saanud meilt kõige kõrgema punktiskoori. pärast seda me rohkem hindeid ei jaganud ka.

fullsizeoutput_4045IMG_7105 2fullsizeoutput_4046fullsizeoutput_4048

 

fullsizeoutput_404e

merike ja hans jahtisid… well.. kui aus olla, siis pidevalt teineteist.

fullsizeoutput_4052

hele võtab langust.

fullsizeoutput_4054fullsizeoutput_4056fullsizeoutput_4057fullsizeoutput_4058fullsizeoutput_4059fullsizeoutput_405bfullsizeoutput_405cfullsizeoutput_405d

fullsizeoutput_405f

mõni võib nüüd mu sõprusest lahti öelda… aga mulle ei meeldi bataadifriikad… või bataat mis iganes kujul. seevastu ülejäänud mu sõpruskond nautis neid küll hoolega.

fullsizeoutput_406a

tema on rasmus. rändvee-rasmus.

fullsizeoutput_4067fullsizeoutput_4061

fullsizeoutput_4060

selles koktelis on handsat. ülejäänd koostisosad haihtusid mu mälust.

fullsizeoutput_406c

levski (…katedraal… [on minu lisand])

fullsizeoutput_406efullsizeoutput_4070fullsizeoutput_4071fullsizeoutput_4073

fullsizeoutput_4074

ma ei kuulu otseselt elektroonilise tantsumuusika austajaskonda… või noh… isegi mitte keskkonda, aga kiasmos oli täitsa kena.

fullsizeoutput_4075

fullsizeoutput_4076

see on tõenäoliselt see hetk, kui ma oma kaamera seaded ära näperdasin. ise ma ei mäleta, kuhu vajutasin ja miks, aga korralikult pilti enam teha ei suutnud. jah. ma süüdistan kaamerat. (olgu, determinist, ennast ikka ka.)

fullsizeoutput_4079

DSCF6221

et linnud end väljajäetult ei tunneks… sai nende kodudesse paigutatud diskokuul. enam lõunamaale ei tikuta.

fullsizeoutput_407d

läksin marjule, siis selgus, et need olid tuled.

fullsizeoutput_407e

big freedia.

DSCF6240

maarja nuut. oh kui ilus see oli!

…pärast maarjat läksime helega ära koju, et end välja puhata. järgmine päev algas aga mulle ülimat rõõmu pakkuvalt: järjest tulid bändid, kes mulle imponeerivad. väga.

fullsizeoutput_4081

üks ja ainus pia fraus. tema ei ole pia fraus. ta on üks osa pia frausist. tema on rein.

fullsizeoutput_408afullsizeoutput_4088fullsizeoutput_4087fullsizeoutput_408cfullsizeoutput_408d

fullsizeoutput_4092

ZAHIR. jaaaa!

38526598_1580320505406100_1998515769649922048_n 2

selle pildi tegi merike. kuulame helega zahiri. ma olen väga rahul oma eluga siin pildil.

fullsizeoutput_4093

fullsizeoutput_4096

clap your hands say yeah. ka siin pildil olen ma tegelikult väga rahul oma eluga.

DSCF6273fullsizeoutput_4099fullsizeoutput_409b

fullsizeoutput_409d

ghost poet. oh my!

fullsizeoutput_40aafullsizeoutput_40a5fullsizeoutput_40a6fullsizeoutput_40a7

IMG_7098 2

ausalt. see pilt on tehtud kogemata. ma ei tea miks ja kus ja kuidas. aga need on mu jalad. (miks nad on mu jalad – seda ma tean – aga miks ma sellise pildi tegin… seda teab ainult signe tollest hetkest.)

IMG_7112 2IMG_7115 2IMG_7118 2fullsizeoutput_40a8

 

…ja nüüd sai kõik ausalt ära räägitud. esimene päev oli esinejate poolest hea, aga teine festivali päev meeldis mulle kohe eriti… ja andis kinnitust, et ma saan ka rahvarohketes kohtades endaga hakkama. kuigi jah, eelistan seda, et festivalidel oleks lahedalt ruumi ja seda kippus aeg-ajalt nappima (mis sa siis ronisid sinna? eks ikka paljukiidetud festivalist osa saama.). vaatamata rahvarohkusele sain paljude oma lemmikute ajal vabalt lava ette tantsima-pildistama ronida (jah. ma tantsisin.)

senise kogemuse põhjal: järgmisel aastal kohtume jälle, intsikurmu!

S*

One thought on “kuumalainel kulgeja intsikurmu festivalil

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s